Menú principal Enllaos patrocinats
Erythrosine   
www.proquimac.com
natural cork   
www.corkshopbcn.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa El matí de Catalunya Ràdio:

El matí de Catalunya Ràdio


El matí de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio

Temàtica:
Magazzine

Presentador:
Neus Bonet

Equip:
Neus Bonet

Correu electrònic:
mati@catradio.com

Pagina web:

http://www.catradio...
Vols afegir-lo a la teva pgina principal de la Rdio a la Carta?
Neus Bonet dirigeix i presenta aquesta temporada "El matí de Catalunya Ràdio", amb horari nou: de 6 a 11 del matí. És, més que mai, el magazín informatiu de referència, pel rigor periodístic, la proximitat, l'actualitat internacional, l'anàlisi de tot el que passa i dels motius pels quals passa. I la participació dels oients a través del xat, el telèfon o el correu electrònic.

El programa convoca, a les tertúlies, noves veus que comparteixen comentaris i discussió amb els tertulians que ens continuen fent confiança. Joan Barril manté obert "Conte corrent" i cada dia ens porta un microrelat.

Poc abans de les 9 del matí, és el moment de l'entrevista del dia, on tots els protagonistes de l'actualitat passen pel programa. Després es dóna pas a la tertúlia i al "Xat de l'oient", on cada dia s'escull la petició d'un oient perquè difongui la seva denúncia, suggeriment, queixa o comentari sobre un tema d'actualitat o d'àmbit social.

Ramon Besa, Sergi Barjuan, Carme Lluveras, Alberto Fernández Díaz i Bernat Soler són els protagonistes, els dilluns, de la "Tertúlia esportiva".

El programa, que inclou col·laboracions de l'actor Bruno Oro, té també diverses seccions, com la d'Enric Calpena, que cada setmana parla de les curiositats de la història.

Juguem amb Màrius Serra a l'"Enigmàrius" cada matí. I els dijous, "Superenigmàrius". I... alerta! Tots els participants que s'identifiquin acumulen punts per figurar en la classificació general de la Primera Lliga Enigmàrius 2008-2009. Màrius Serra ens comenta també els dijous els llibres "Llegits, rellegits i fullejats", amb un èmfasi especial en els textos literaris.

"La Raquel i el Xavi" s'incorporen a "El matí de Catalunya Ràdio". Raquel Sans i Xavi Freixes ens fan adonar de tot allò que ens envolta que ens pot fer la vida més fàcil.

"Si no saps què fer", els divendres Núria Ferrer, Òscar López, Llum Barrera, Àlex Gorina i tots els oients que s'hi vulguin afegir et proposen música, lectura, cinema, teatre, ràdio, tele...

I al "Temps a la carta", amb Francesc Mauri, cada divendres escoltem les claus meteorològiques per afrontar el cap de setmana.

A l'espai "Si no fos..." cada dia tenim un article d'opinió que ens obliga a reflexionar sobre com fem les coses i per què.

A "El matí 2.0", amb Genís Roca, debatem sobre la innovació, les tecnologies, les tendències més avançades i com digerim tots aquests canvis.

El "Fet a posta" és l'espai que tanca el nou "Matí de Catalunya Ràdio". Adrià Cuatrecases fa d'intermediari entre els oients: un oient tria alguna de les activitats disponibles i, a canvi, en deixa alguna altra que pugui oferir ell a un altre oient.

----
En les temporades anteriors el programa havia estat presentat per Antoni Bassas.
Programes enregistrats

audio  Programes enregistrats en brut
Vs al directori d'enregistraments


Atenci:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.Programes enregistrats
audio  Dijous 2009-08-27 a les 10 hores
Descarrega
audio  Dijous 2009-08-27 a les 9 hores
Descarrega
audio  Dijous 2009-08-27 a les 8 hores
Descarrega
audio  Dijous 2009-08-27 a les 7 hores
Descarrega
audio  Dijous 2009-08-27 a les 6 hores
Descarrega
audio  Dimecres 2009-08-26 a les 10 hores
Descarrega

©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
2.2009179592132568