Menú principal Enllaos patrocinats
distributeur toboggan   
www.masgames.fr
comprar juegos de jardín infantiles   
www.juegosalairelibre.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa Dia a la vista:

Dia a la vista


Dia a la vista
Fran Domènech
Fran Domènech

Temàtica:
Magazzine

Presentador:
Fran Domènech

Equip:
Luis Miguel Mendizabal - Juan Jesús González

Correu electrònic:
diaalavista.rne@rtve.es

Pagina web:

http://www.rtve.es/...
Vols afegir-lo a la teva pgina principal de la Rdio a la Carta?
DIA A LA VISTA no és un programa qualsevol: són molts programes en un.

A les set comença l'informatiu amb el més destacat de l'actualitat. A les dos quarts de nou, una tertúlia que analitzarà les notícies del dia de la mà de periodistes de reconegut prestigi.

A partir de dos quarts de deu, DIA A LA VISTA, es transforma: el professor Joan Tharrats ens explicarà "Què cal saber" sobre la realitat que ens envolta: la reproducció de las meduses o de quin color es veuen els camaleons quan es miren al mirall.

Dilluns a les deu, i amb el permís del Sr. Bofarull, el regidor del programa, parlarem de publicitat, dimarts "Ens obrirem de portes" amb Salah Jamal, que ens acostarà aspectes positius dels immigrants que viuen a Catalunya. Els dimarts també connectarem amb la centraleta del Palacio de la Moncloa. Dimecres, Quim Vila i "El sobrino del diablo" perpetraran una aberració en forma de tertúlia irreverent sota el títol de "No puc sofrir". Dijous un oient ens explicarà en primera persona el seu periple compulsiu per les ones radiofòniques. Divendres el Lluiset, nebot de Fran Domènech parlarà de sexe.

A les onze, els dilluns "La tocarem amb", diversos personatges relacionats amb el món de l'esport per comentar el més destacat de l'actualitat esportiva del cap de setmana des d'una òptica diferent. Dimarts, "Farem teatre" amb l'Anna Pérez i el senyor Josep Maria Muntanyola, ex-assessor del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya. Dimecres el crític radiofònic de RÀDIO 4 ens destrossarà el programa, dijous, Ramon Vendrell ens acostarà el més destacat de l'actualitat musical i divendres David Valldeperas i una estudiant francesa que viu a casa seva ens explicaran la seva vida social nocturna que amenitzarem amb un costal elaborat en directe per coneguts bàrmans.

A partir de les dotze, i de dilluns a dijous el magazine es transformarà en un concurs, "Quan vulgueu comencem", que comptarà amb un concursant a l'estudi que haurà de passar diverses proves. Divendres després de "Perdonin les disculpes", un exercici de periodisme agressiu i sense pèls a la llengua hi haurà una actuació musical en directe on no vindran ni las Ketchup ni King Africa (o sí).

I moltes coses més que no explicarem ara perquè si no, no escoltaríeu el programa.

Sots-direcció i coordinació: David Valldeperas
Producció: Luis Miguel Mendizabal i Juan Jesús González
Redacció: Rosana Carceller, Esther Aguilar, Teresa Forcada, Àlex Sancho, Gabriel Figueredo, Laura González, Agnès Batlle i Gemma Guzmán
Col·laboradors: Quim Vila, Antonio Baños, Joan Tharrats, Salah Jamal, Anna Pérez, Dani Pérez, Berto Romero, Ferran Martín, "el Lluiset", Oriol Rossell, "El sobrino del diablo", Ramon Vendrell i Eva Barceló
Atenci:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.


©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1067888736724854