Menú principal Enllaos patrocinats
Reparación de cabezal Franz Kessler   
castelomega.com
cabina de pintar   
www.acatec.net

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa El Club:

El Club


El Club
Eduard de Vicente
Eduard de Vicente

Temàtica:
Actualitat

Presentador:
Eduard de Vicente

Equip:
Eduard de Vicente

Correu electrònic:
elclub@comradio.es

Pagina web:

http://www.comradio...
Vols afegir-lo a la teva pgina principal de la Rdio a la Carta?
El Club és un programa que recull els actes portats a terme al llarg de la setmana pel Club del Lector d'El Periódico de Catalunya.

Aquest espai s'articula a través de diferents reportatges que inclouen entrevistes amb els protagonistes de la setmana, enquestes els socis que han assistit als actes, informació sobre els artistes o cròniques dels actes.

El Club compta també amb dos personatges fixos: La sòcia 33, una noia jove i una mica 'pija' que ens explica les seves experiències com a membre del Club, i L'espia, un misteriós personatge amagat sota el pseudònim de Pont, Jaume Pont, que s'infiltra als despatxos dels responsables de El Periódico per saber, abans que ningú altre, les ofertes que el Club prepara.
Programes enregistrats

audio  Programes enregistrats en brut
Vs al directori d'enregistraments


Atenci:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.
Talls dels programes enregistrats
audio Edició 12 de maig
Reportatges  sobre l'estrena de l'espectacle de mentalisme "Kasual-mente", amb entrevista a l’il·lusionista, sbre el concert del grup “De Luxe”, amb entrevista al seu líder, Xoel López, i sobre la visita al Museu de la Xocolata per veure el film "Chocolat" i assistir a un col·loqui.
Enquesta als socis sobre les preestrenes dels films "El violin" i "Borrachera de poder" i entrevistes amb Josep Julien, director i actor de l'obra "Sex & drugs & Johan Cruyff" i als autors Pelut i Jose Lainz que han presentat en un berenar literari el llibre "Correo basura 2".
Reportatge sobre el DVD d'acció "8 millas" i el cd-llibret de Serrat.
Regalarem 5 DVD's de l'edició especial de la pel·lícula "El Perfume", basat en la novel·la de Patrick Suskind.
Data : 2007-05-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 5 de maig
Reportatges  sobre l'estrena de l'obra "Marat Sade", amb declaracions de Fernando Tejero, Alberto San Juan i d'altres membres de la companyia “Animalario“, sobre la preestrena del film "Hotel tivoli", amb entrevista al director, Anton Reixa, sobre el concert del cantant Luis MiguelAgusti Vila, i el sumiller del club, Santi Amigó, que ha participat al film Enquesta als socis sobre la preestrena del documental musical "¡Esto es ritmo!".Pere PlanellaAlbert Roca.
Reportatge sobre el dvd d'acció "Yo, robot" i el cd-llibret de Serrat.
Data : 2007-05-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 21 d'abril
Reportatges  sobre l’estrena de l'obra teatral "Soldados de Salamina", amb entrevistes a l'actor Lluís Marco i el director Joan Ollé , sobre l'estrena i posterior col·loqui de l'obra teatral "El duo de la africana", amb entrevistes als actors i el director, sobre l'estrena i posterior col·loqui de l'obra teatral "Un enemigo del pueblo", amb entrevistes als actors i el director i la preestrena del film "Tu la letra, yo la música", amb declaracions del protagonista, Hugh Grant.
Entrevistes amb les escriptores Asha Miró i Anna Soler-Pont que han presentat als socis la seva novel·la "Rastres de sàndal" i Jorge Molist que ha presentat als socis la seva novel·la "la reina oculta" Reportatge sobre el dvd d'acció "Asalto al distrito 13" i el cd-llibret de Serrat.
Data : 2007-04-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 7 d'abril
Reportatges  sobre la preestrena del film "la cosecha", amb declaracions de la protagonista, Hilary Swank, i el productor, Joel Silver, la preestrena del film "Dame 10 razones", amb declaracions del protagonista i productor, Morgan Freeman.
Entrevistes amb Daniel Anglès, director de la companyia El Musical Més Petit 2, que ha presentat l'espectacle musical "De pel·lícula", amb el pianista de flamenc, Dorantes i amb el cantautor de música afrocubana Daniel Cros, que han actuat a Luz de Gas, i amb els components del grup Madee que han actuat a la Sala Bikini.
Reportatge sobre el dvd d'acció "Master and Commander" i el cd llibret de Serrat "Antonio Machado".
Data : 2007-04-07
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 31 de març
Reportatge  sobre la preestrena del film "Pudor", amb entrevistes als directors, Tristan i David Ulloa, i els actors Nancho Novo i Elvira Minguez.
Enquesta als nens que van anar a veure la pel·lícula de dibuixos animats "Descubriendo a los Robinsons".
Reportatge els espectacles de dansa "El lago de los cisignes" i "Carmina Burana", del Ballet Imperial Rus, amb els responsables de la companyia.
Enquesta als socis sobre el concert de Loquillo i Sopeña inclòs al Barnasants.
Reportatge sobre la preestrena de la pel·lícula "Days of glory".
 Entrevistes  amb Arturo Fernandez, Juncal Rivero i Eva Serrano sobre l'estrena de l'obra teatral "Desconcierto".
Reportatge sobre el dvd d'acció "El fuego de la venganza" i el cd-llibret de Serrat "material sensible".
Regal 10 dvd de l'edició especial de "Jackie Brown" de Quentin Tarantino.
Data : 2007-03-31
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 24 de març
Reportatge  sobre la preestrena del film "La flauta mágica", amb entrevista al director, Kenneth Branagh, sobre el berenar literari amb l’escriptora Sílvia Soler, que ha presentat als socis el llibre "39+1+1", sobre el concert de Luis Eduardo Aute i la preestrena de la pel·lícula “Atlas de geografia humana", amb declaracions de la directora, Azucena Rodriguez, i els actors Cuca Escribano, Rosa Vila, Montse German i David Selvas.
 Entrevistes  amb Julio Medem, productor, i Lola Barrera i Iñaki Penafiel, directors del documental "¿Qué tienes debajo del sombrero? i amb el cantant Mikel Erentxun, que ha actuat aquest divendres a la Sala Bikini.
Reportatge sobre el dvd d’acció "El fuego de la venganza" i el cd-llibret de Serrat "El sur tambien existe".
Data : 2007-03-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 3 de març
Reportatges  sobre l’estrena de l’espectacle sobre gel "Princesas", de Disney On Ice amb entrevistes a patinadors i un representant de la companyia, sobre el Saló Barcelona Degusta i de la presentació del llibre "Nunca renuncies a tus sueños" d'Augusto Cury.
. Entrevista amb l’actriu Norma Aleandro, amb motiu de l’estrena de l’obra teatral que protagonitza "Sobre el amor... Y otros cuentos sobre el amor" i amb la cantant , que ha actuat al Palau de la Música.
Enquesta als socis que van anar al concert de la cantant Corinne Bailey Rae, reportatge sobre el Dvd d’acció "El mito de Bourne" i el Cd-llibret de Serrat "En tránsito". Regal de 5 exemplars de la novel·la històrica d’aventures "Curdy y la camara de los lores", d'Artur Balder.
Data : 2007-03-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 3 de febrer
Data : 2007-02-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 27 de gener
Data : 2007-01-27
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 20 de gener
Data : 2007-01-20
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 30 de desembre
Entrevista  amb l’escriptor Pep Torres, presenta als socis l’exposició que ha ideat "Futour".
Reportatges sobre l’estrena de l’obra teatral "De l’òpera al musical", del Musical més Petit 2, amb entrevista al director, Daniel Anglès, la nova edició del Salo de la Infància, que han pogut visitar els socis per tan sols un euro, l’estrena i posterior col·loqui de l’obra "Mandíbula afilada", amb entrevistes als protagonistes Carlos Chamarro i Melani Olivares, l’espectacle del Terrat "La vida mata", amb entrevistes amb els protagonistes David Fernández, Fermí Fernández i David Ramírez i les noves entregues que ofereix El Periódico de cuina i atles de Catalunya.
 Enquesta  als socis que van assistir a la preestrena del film "Babel", d'Alejandro González Iñarritu i regal de10 dvd's del documental "La pesadilla de Darwin" d'Hubert Sauper.
Data : 2006-12-30
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de desembre
Entrevista  amb el cantant Àlex Ubago, que va actuar dimecres a l'Auditori.
Reportatges sobre l’estrena de l’obra teatral "Crónica sentimental de España", basat en textos de Vázquez Montalbán, amb entrevista al director, Xavier Albertí, sobre el berenar literari dels socis amb l’escriptora Eugenia Rico per presentar la novel·la "El otoño alemán", l’estrena i posterior col·loqui de l’obra "La cocina de los monólogos", amb entrevistes als actors Txabi Franquesa, Albert Boira i Toni Moog i sobre el cantant Ismael Serrano, del qual es va regalar una caixa de col·leccionista amb tota la seva discografia i sobre les noves entregues que ofereix el Periódico de cuina i Atles de Catalunya.
 Enquesta  als fills i nets dels socis que van assistir a la projecció de "Pérez, el ratoncito de tus sueños" i regal de 10 Dvd's del documental "The take” (la toma) d'Avi Lewis.
Data : 2006-12-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 18 de novembre
Data : 2006-11-18
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 4 de novembre
Data : 2006-11-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 21 d'octubre
Data : 2006-10-21
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 14 d'octubre
Data : 2006-10-14
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 23 de setembre
Data : 2006-09-23
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 9 de setembre
Data : 2006-09-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 26 d'agost.
Data : 2006-08-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 19 d'agost.
Data : 2006-08-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 12 d'agost.
Data : 2006-08-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 5 d'agost.
Data : 2006-08-05
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 10 de juny
Data : 2006-06-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 3 de juny
Data : 2006-06-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 6 de maig
Data : 2006-05-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 8 d'abril
Data : 2006-04-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 4 de febrer
Data : 2006-02-04
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 28 de gener
Data : 2006-01-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 24 de desembre
Data : 2005-12-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 22 octubre
Data : 2005-10-22
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 15 octubre
Data : 2005-10-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 24 de setembre
Data : 2005-09-24
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 17 de setembre
Data : 2005-09-17
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 10 de setembre
Data : 2005-09-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
audio Edició 3 de setembre
Data : 2005-09-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Escolta
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1096088886260986