Menú principal Enlla鏾s patrocinats
Separadores de Corcho   
www.barnacork.com
Enviar paquetes barcelona zaragoza   
www.ipsofacto-bcn.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEM繲ICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ci猫ncia
Cinema
Col路leccionisme
C貌mic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Hist貌ria
Humor
Infantil
Inform脿tica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
M煤sica
N脿utica
No_catal*logat
Pa茂sos Catalans
Pedagog铆a
Poesia
Pol铆tica
Professionals
Psicologia
R脿dionovel路la
Religi贸
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradici贸
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


 

Fitxa del programa Bulevard:

Bulevard


Bulevard

Ona Mallorca

Temàtica:
Magazzine

Presentador:
Marga Noguera

Equip:
Marga Noguera

Correu electrònic:
contacta@onamallorca.com

Pagina web:

http://www.onamallo...
Vols afegir-lo a la teva p鄃ina principal de la R郿io a la Carta?
Un magazin de dues hores de r脿dio, en directe ,de dilluns a divendres ens serveixen per fer un programa de tots i per a tots. Un programa amb tots el protagonistes de la informaci贸 de la nostra comunitat , del estat i de la resta del m贸n vista des de la perspectiva de la nostra insularitat.

Cada dia Bulevard analitza l'actualitat amb els l铆ders de l'opini贸. M茅s de 50 col路laboradors i especialistes fan , de Bulevard , el magaz铆n matinal m茅s ampli de la r脿dio a Mallorca.

Els Continguts del Bulevard


Dilluns

1陋 hora Est猫tica i Cirurgia amb.- Dra. Francisca Garz贸n. //Psicologia Gabinet Psicosistem // Salut F铆sica amb - Tomeu Mar铆 iTeo Cabanes. Serveis socials i Esportius CIM. // Victor Jofre .Detectiu privat.
2陋 hora - Temps per a lla gent gran amb Paco Ferrer i Manuel Gonzalez (Federaci贸 Pensionistas i Jubilats de la CAIB. // Fora Vila un programa per con猫ixer la pagesia amb Miquel Artigues. //Temps per a las plantas amb Joan Aguil贸 de Semillas C'an Joanito// Illa de Llibres amb Albert Herranz // Con猫ixer les discapacitats amb Manuela de la Vega.


l'imatge
Dimarts

1陋 hora - Ona Jove amb I帽aki Mu帽oz (Reporter jove) .El m贸n del dret a Ona Mallorca amb Toni Verd (advocat).// Clase d'Astronomia amb Miquel Fullana// Els drets dels consumidors amb Claudia de Haro (Nuredduna) // Visitam els nostres barris amb diferents Associacions de ve茂ns.
2陋 hora - Ci猫ncia i espai amb Roberto Jaime Gourlay. // Koldo Royo (Cuina).// Cuidar el nostre vehicle amb Julio Gonzalez President de ABERAM. // Tert煤lia amb ciutadans del m贸n amb Pep Ballester Vicepres. Circulo Europa.

els advocats
Dimecres

1陋 hora Entrevista.- El Reporter dins la Xarxa amb Jaume Noguera.// La salut dels mes petits amb Pedro Moreo, Pediatra.// Iluminado Largo. Vicepres. Federaci茅 de Cases i Centres Regionals. // Medi ambient amb Tomeu Calafell Dir. insular de Medi ambient.
2陋 hora -Clases d'inform脿tica amb Javier Jofre (inform脿tic). La cuina amb Tonina Serrano. Escriptora i Cuinera.// Psicologia amb Javier Delgado. // Astrologia amb Diana San Mart铆n. // Arts Marcials amb David Gui.


Tonina Serrano Receptes de Cuina
Dijous

1陋 hora - Salut dental amb Pere Riutort dentista. // La casa Sana amb Manel Romero (Bioconstructor). // Teatre amb Manel Barcel贸 (actor). // Novetats musicals des de Xocolat. // Not铆cies del Centre de informaci贸 del medicament. //
2陋 hora- Salut Mental a la r脿dio amb Teresa Calderay Pres. d'ADIPE. // Els ciutadans opinen (Tert煤lia amb Assoc. de ve茂ns). // El metge de fam铆lia a Bulevar amb Dr. Joan Pou. // Cr貌nica del Cor amb Lluis Fe. // Salut dels nostres animals amb Carles Porres Menescal.

El Teatre


Divendres

1陋 hora Seguretat Ciutadana amb Salvador Galindo crimin貌leg // Vida sana amb Mario Gestoso Dir. metge de Fundaci贸 Kovacs. // Classes de ball amb Merche Sotelo. // Cultura amb Fundaci贸 Cabana.//
2陋 hora Voluntaris per Mallorca amb Aina Colom Con猫ixer els nostres drets amb Ausbanc. // Visita del sex貌leg Manel Rastoll.// Primers auxilis de la m脿 de Creu Roja. // Cinema amb Toni Camps
Programes enregistrats

audio  Programes enregistrats en brut
V閟 al directori d'enregistraments


Atenci:
La programació normal de l'emissora és alterada regularment per la retransmissió d'esdeveniments esportius i per d'altres qüestions d'actualitat.


©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.0963168144226074