Menú principal Enllaços patrocinats
Vade Escritorio   
vpiera.com
Aislamiento exterior corcho visto   
www.barnacork.com

CERCAR


ENTRADA
correu-e
clau
  Registra't

TEMÀTICA

Actualitat
Animals
Antropologia
Art
Audiovisuals
Barcelona
Castells
Ciència
Cinema
Col·leccionisme
Còmic
Concurs
Creences
Cuina
Cultura
Dret
Economia
Entrevistes
Esports
Europa
Història
Humor
Infantil
Informàtica
Informatiu
Juvenil
Literatura
Llibres
M.Catalana
M.Dance
Magazzine
Masclisme
Medi ambient
Misteri
Motor
Multicultural
Música
Nàutica
No_catal*logat
Països Catalans
Pedagogía
Poesia
Política
Professionals
Psicologia
Ràdionovel·la
Religió
Rural
Safreig
Salut
Sardanes
Sexe
Solidaritat
Teatre
Tradició
Treball
Trucades
Universitat
Viatges
Xerrada


Medi ambient

Programes de temàtica Medi ambient

Feu click aquí per veure una llista de tots els programes de temàtica Medi ambient, inclosos els que no estan
actualment en antena i els programes especials.

Enregistraments de temàtica Medi ambientTalls dels programes enregistrats
El Suplement
audio Què podem fer per aturar el canvi climàtic? - 30/11/15
A propòsit de la cimera de París, què podem fer per aturar el canvi climàtic? Amb Tomàs Molina, meteoròleg; Josep Enric Llebot, secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i Jaume Grau, guionista i biòleg.. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2015-11-30
Tipus : --
Durada : 00:28:55
Mida : 76513500
Descarrega
El Suplement
audio Podem menjar salsitxes, hamburgueses i carn vermella? - 27/10/15
L'Organització Mundial de la Salut ha publicat un informe on conclou que les carns processades poden augmentar el risc de tenir càncer. A "La vida" hem debatut què hem de fer els consumidors davant d'aquesta informació amb els experts Marta Masip, consultora del màster de Nutrició i Salut a la UOC; el Dr. Antoni Agudo, metge epidemiòleg; el Dr. Santiago Querol, responsable del sector boví de carn d'Unió de Pagesos, i Ricard Parés, director de l'Associació Catalana de Productors de Porcí.. No hi ha afirmació sense rèplica. Aquests són els nostres debats amb plus
Data : 2015-10-27
Tipus : --
Durada : 00:49:07
Mida : 129962700
Descarrega
El Mirall
audio Els aliments que llencem - 08/04/13
En parlem amb Àngel Pérez, cofundador de la fundació Banc dels Aliments; amb Paco Muñoz, tècnic de l'oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona; amb els responsables de l'Associació Espai Ambient; amb Anna Mas, responsable de Comunicació de Bonpreu, Esclat i Orangutan, i amb els nostres oients.. "El mirall" es proposa recuperar la relació diària amb els oients parlant de tot el que forma part de la nostra vida.
Data : 2013-04-08
Tipus : --
Durada : 00:52:06
Mida : 137856600
Descarrega
El Suplement
audio El primer jornal - 13/05/12
Ho recordem amb Robert Rodergas, el nostre publicista de capçalera, Pep Riera, coordinador d'Unió de Pagesos del Maresme. Ex-coordinador general d'Unió de Pagesos, Roser Capdevila, il.lustradora i Pelai Pagès, professor d'Història Contemporània de la UB . Cada dia és un nou dia, i tal com ve se'n va. Ens deixem endur per la nostàlgia d'aquell món que ja no hi és.
Data : 2012-05-13
Tipus : --
Durada : 00:37:59
Mida : 100507392
Descarrega
Extraradi
audio El canvi climàtic a Catalunya
L'explorador i periodista Oriol Lladó, expert en medi ambient, ens explica com serà Catalunya segons els escenaris de canvi climàtic en els propers anys. També ens explica la iniciativa de 59 companyies que s'adhereixen al programa del govern i es comprometen a reduir emissions..
Data : 2012-03-28
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Com han de ser les ciutats del futur?
El director del Comitè Internacional del Moviment Cittaslow, Pier Giorgio Oliveti, passa per Barcelona i per l'Extaradi. Com han de ser les ciutats del futur? Com podem millorar la nostra qualitat de vida? Com unim medi ambient amb tecnologia? Algunes preguntes més, i sobretot respostes, en directe des de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya..
Data : 2012-01-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio El medi ambient a les eleccions
L'explorador medi ambiental ens repassa què diuen i què proposen els partits que concorren a les eleccions de diumenge 20 de Novembre sobre medi i sostenibilitat. També ens parla del Màster UPF on han fet un estudi sobre medi ambient en els programes electorals..
Data : 2011-11-16
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Nou catàleg de producte interactiu i virtual
El periodista i expert en Medi Ambient, Oriol Lladó, ens analitza un nou catàleg de producte interactiu i virtual que ha publicat la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat..
Data : 2011-10-19
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Campus Gutenberg
A l'Extraradi ens va la ciència. Per això hi hem convidat dues persones que ens en vénen a parlar. Més concretament, vénen a parlar de comunicació científica, i del Campus Gutenberg. Ens han ajudat la Gemma Revuelta, Sotsdirectora de l'Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra i l'Ignasi López, Director adjunt de l'Àrea de Ciència, Recerca i Medi Ambient de l'Obra Social "La Caixa"..
Data : 2011-09-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Dia Mundial del Medi Ambient
El proper 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una cita que evidentment té apuntada a l’agenda el nostre periodista mediambiental Oriol Lladó i que convida Un cap de setmana ple d’activitats relacionades amb aquesta celebració..
Data : 2011-06-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Xarxa de Ciutats i Pobles
El món local català dedica el mes de març a parlar del medi ambient ja que el proper 22 de març se celebra l’Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles i II Fòrum sobre Medi Ambient i Món Local. El nostre explorador mediambiental Oriol Lladó ens ho explica..
Data : 2011-03-02
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Any Internacional de la Química
Acabem d’estrenar l’any del conill segons l’horòscop xinès. Aquest 2011 és l’any internacional de l’Alzheimer a Espanya. L’any internacional dels boscos segons l’ONU i també, segons l'ONU, el 2011 és l’Any Internacional de la Química. N'hem parlat amb Xavier Duran, químic i divulgador en temes de medi ambient i Romà Tauler, president de la Societat Catalana de Química i la Societat filial de l’IEC..
Data : 2011-02-09
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Barcelona, capital verda Europea?
Aquesta posició és la que l'Ajuntament de Barcelona defensarà aquesta propera setmana davant la Comissió Europea. La capital catalana vol defensar la candidatura de Barcelona a ser Capital Verda Europea (European Green Capital). També hem parlat de l'abocament incontrolat d'alumini que s'ha produït aquest mes a Hongria. Tot això, de la mà de l'explorador i expert de l'Extraradi en medi ambient, Oriol Lladó..
Data : 2010-10-06
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Barcelona capital verda?
El periodista mediambiental Oriol Lladó ens porta l'actualitat relacionada amb el medi ambient: una parada de metro que recicla energia, les pluges torrencials al centre d'Àfrica i la candidatura de Barcelona com a futura possible capital verda..
Data : 2010-09-08
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Els diferents preus de l'aigua
Arran d'un informe de l'estudi de l'observatori del preu de l'aigua de l'Agència Catalana de l'Aigua, el diari Avui publicava, la setmana passada, que el preu de l'aigua podia arribar a ser 10 vegades més cara en uns municipis que en uns altres. En aquest reportatge hem parlat amb l'Entitat del medi ambient de l'àrea metropolitana de Barcelona sobre el preu de l'aigua, canons, quotes de serveis o el que trobem a la factura de l'aigua..
Data : 2010-05-10
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio El medi ambient dóna feina
Aquest és el tema que ha tractat el nostre explorador i expert en medi ambient, Oriol Lladó. I és que l'ocupació en el sector de les energies renovables es multiplica per 30 en una dècada .
Data : 2010-04-26
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio La tonyina vermella, en perill d'extinció
El periodista especialitzat en medi ambient Oriol Lladó ens explica perquè la tonyina és actualment un dels peixos més amenaçats i que més moviment activista i econòmic genera arran de la demanda, per part d'algunes ONG's, de què Espanya doni suport a la inclusió d'aquesta espècie a l'Apèndix I de cites, que implicaria una limitació quasi total del comerç d'aquest peix..
Data : 2010-02-03
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Cimera Mundial sobre el canvi climàtic de Copenhaguen
El periodista especialitzat en medi ambient Oriol Lladó ens explica en quin punt està la cimera que s'està celebrant aquests dies a Copenhaguen i si els problemes d'organització afectaran el seu resultat. En parla amb en Robert Ocaña, tècnics en medi ambient de la DIBA i un dels que té més experiència internacional que és a Copenhaguen des d'aquesta setmana..
Data : 2009-12-15
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Suècia, un paradís natural
Ella és de Suècia, un país amb un nivell alt de vida, liberal, modern i sostenible. Les seves polítiques donen prioritat a la conservació de la natura, la protecció del medi ambient i l’eficàcia energètica. De fet el 39% de l’energia consumida al 2005 al país provenen d’energies renovables. Lisa té 28 anys. Va estudiar econòmiques i ha treballat en publicitat i màrqueting..
Data : 2009-12-11
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
Extraradi
audio Què preocupa als ciutadans?
El creador musical de l'Extraradi, Ferran Andetxaga, torna a sortir al carrer a atendre les denúncies ciutadanes. Hi ha gent a qui li preocupa els esports, la política, el medi ambient... avui ens hem topat amb algú prou "freak"....
Data : 2009-11-12
Tipus : --
Durada : --
Mida : --
Descarrega
©Copyright 2005 Bredax. Tots els drets reservats. Més opcions a www.laradioalacarta.com
0.1121962070465088